Om os

Kennel Adeltand drives af mor Lis, svigerdatter Charlotte og datter Catharina, foruden Lis mand Jørgen. Lis og Catharina er dog hovedkræfterne og derfor også dem der ses rundt omkring på udstillingerne og dem man snakker med ang. vores opdræt.

Lis startede for mange mange år siden Adeltand som kun havde racen korthåret standard gravhund og havde stor succes med det. Catharina voksede derfor op i en hunde gård/udstillings ring og blev en ivrig handler og støtte for Lis og hendes hunde.
Da Lis efterhånden er blevet en grand old lady er standard byttet ud med dværg som er en mere handy lille hund med knap så mange kræfter og energi.

For 20 år siden fik Catharina og Charlotte deres første mops, på stort og vedvarende ønske fra Charlotte. Den ene sorte tøs er efterhånden blevet til flere.
Da Catharina havde et stort ønske om kennel navn blev vi enige om at et stort og anerkendt kennel navn som Adeltand skulle føres videre og nu med mops og korthåret dværg gravhunde som vores to skønne racer.

ER man interesseret i en hvalp fra vores opdræt, er det vigtigt i kontakter os telefonisk eller pr. mail, så vi kan få en snak om gensidige forventninger til det, at få et nyt familiemedlem.
Lis Christensen står for gravhundene og Cathariana står for Mopperne

Besøgende altid velkommen efter aftale.

Med poteslag og knurhår
lang- og fladnæserne+ deres mennesker.

VI STØTTER
  • WSPA
  • Dyrenes Beskyttelse
  • Dyrenes SOS
VI ER MEDLEM AF
DKK (Dansk Kennel Klub)
KSS (Klubben for små selskabshunde)